Vallès gastronòmic amb vins i caves del Penedès

aquest proper dijous 29 de març organitzem un sopar de maridatge al renombrat restaurant sabadellenc Can Feu, un restaurant familiar de llarga trajectòria especialitzar en peixos i mariscs, que des de 1970 ofereix cuina moderna i de mercat.

serà un àpat de 5 plats amb 5 copes, més copa de cava i aperitiu de benvinguda.

menú
cava Brut Nature Reserva Familiar (macabeu, xarel·lo, parellada) de Olivella Galimany
aperitiu de coca torrada amb tomàquet i pernil de glà
+
vi Improvisació 2010 
(xarel·lo) de Cal Raspallet Viticultors 
tàrtar de tonyina de mediterrani amb advocat i mango
+
vi Sumoll Rosat 2008 (sumoll, monastrell) de Pardas
ou ferrat de pagès amb patates i foie
+
vi HMR Black 2011 (garnatxa de fermentació carbònica) de Heretat Mont Rubí
caneló de ceps amb crema de parmesà i tòfona
+
vi Faust Parera 2008 (cabernet sauvignon, ull de llebre, merlot) de Faust Parera
llom de cérvol amb salsa agredolça i fruits vermells
+
cava A Priori Brut (macabeu, chardonnay, riesling, gewürztraminer) de Colet Vins
pa de pessic emborratxat amb crema cremada

lloc
Can Feu (Cuina de Mercat – Marisqueria)
c/ Pintor Borrasà, 43-47
08205 Sabadell
Barcelona
93 726 27 91
canfeu@restaurantcanfeu.com
restaurantcanfeu.com

dia
dijous 29 de març de 2012

horari
a partir de les 21:00 hores

preu
48 euros per persona

places limitades a 28 comensals.
pots fer la teva reserva al mateix restaurant o bé omplint el següent formulari.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s