monogràfic de postres amb grans caves del Penedès

el proper dimecres 4 d’abril, nova sessió de ELS DIMARTS PRIVEE Cèntric gastro-bar.
sopar de 2 entrants i 3 postres amb 5 caves + copa de cava de benvinguda.
àpat de postres molt variats i casolans amb grans caves de Penedès.

menú
copa cava benvinguda Brut Nature (macabeu, xarel·lo, parellada) de Olivella Galimany
+
Refugi 
(xarel·lo, chardonnay) de Loxarel 
carpaccio de bacallà amb tomàquet natural a l’oli d’oliva verge extra de les garrigues
+
Indomable (sumoll, xarel·lo) de Mas Candí
broqueta ‘3×2’ de carns ibèriques amb fruita mediterrània
+
Brut Xarel·lo (xarel·lo) de Castellroig
pa de pessic de taronja a la crema de xocolata
+
A Priori (macabeu, chardonny, riesling, gewürztraminer, moscatell) de Colet Vins
‘tocinillo de cielo’ amb gelat de maracuyà
+
Blanca Cusiné (chardonnay, pinot noir) de Parés Baltà
‘marquise’ de cacau al 75% amb pols de nous i coulis de figues

lloc
Cèntric gastro-bar
rambla nostra senyora, 10
08720 vilafranca del penedès
barcelona
t/ 93 892 14 68
platicopa@hotmail.com
obert cada dia de les 8 del matí a les 2 de la nit, excepte dilluns

dia
dimecres 4 d’abril 2012

horari
a partir de les 21:00 hores

preu
30 euros per persona

fes la teva reserva aquí (omplint el formulari adjunt) o al mateix local.

Deixa un comentari