CONCURS DE TAST (a cegues) de vins i caves del Penedès

el proper divendres 8 de juny organitzarem un concurs de tast (a cegues) a la Moderna, sala de festes de Vilafranca del Penedès.

entren a concurs les 20 referències (5 vins blancs, 5 vins rosats, 5 vins negres i 5 caves) que anem descobrint al llarg del 2on CURSET D’INICIACIÓ al tast de vins i caves que actualment estem fent els dijous de maig al restaurant Sharlotte de Vilafranca.

nota: paral·lelament, estem fent una INTRODUCCIÓ AL TAST de vins i caves al restaurant La incidència del Factor Vi, a Sitges, amb les mateixes 20 referències.

referències a concurs
blancs
_el nou de +500 2011 (montonega) de Grup +500 (Pla de Manlleu) by Josep Mitjans
_Blanc 2011 (xarel·lo) de Coma Romà (St. Pau d’Ordal) by Josep Guilera
_Clar Novell 2011 (xarel·lo, chardonnay i gewürztraminer) de Finca Parera (St. Joan Samora) by Ruben Parera
_HMR White 2011 (xarel·lo) de Heretat Mont-rubí (l’Avellà) by Josep Queralt
_Xarel·lo 2011 (xarel·lo) de Sicus (Bonastre) by Eduard Pié
rosats
_GAL 2011 (cabernet sauvignon) de Loxarel (Vilobí del Penedès) by Josep Mitjans
_Rosat 2010 (ull de llebre, merlot) de Coma Romà (St. Pau d’Ordal) by Josep Guilera
_Roig Novell 2011 (sumoll, ull de llebre) de Finca Parera (St. Joan S.) by Ruben Parera
_Sumoll Rosat 2011 (sumoll) de Pardas (Torrelavit) by Ramón Parera
_Vermell 2009 (xarel·lo vermell) de Campde2 (Pla del Penedès) by Xavi Mas
negres
_HMR Black 2011 (garnatxa, caledoc) de Heretat Mont-rubí (l’Avellà) by Josep Queralt
_Fosc Novell 2011 (ull de llebre, sumoll, syrah, lledoner negre) de Finca Parera (St. Joan Samora) by Ruben Parera
_Merlot 2009 (merlot) de Sicus (Bonastre) by Eduard Pié
_Negre 2009 (merlot) de Coma Romà (St. Pau d’Ordal) by Josep Guilera
_Collita 2009 (cabernet sauvingnon) de Clot de les Soleres (Piera) by Carles Mora
caves
_A Priori (macabeu, chardonnay, riesling, gewürztraminer, moscatell) de Colet Vins (Pacs del Penedès) by Sergi Colet
_Brut Nature (macabeu, xarel·lo, parellada) de Mas Candí (Les Gunyoles) by Mas Candí
_Brut Nature Gran Reserva (xarel·lo, macabeu) de Castellroig (St. Sadurní d’Anoia) by Marcel Sabaté
_Brut (macabeu, xarel·lo, parellada) de Pere Olivella Galimany (Guardiola de Font-rubí) by Pere Olivella
_Balma (macabeu, xarel·lo) de Mas Bertran (St. Martí Sarroca) by Eva Ventura

bases
el concurs és individual i cada participant, amb l’objectiu d’acumular el màxim de punts possibles, haurà d’endevinar varietat/s (3 punts), anyada (3 punts), elaborador (3 punts), marca/celler (1 punts) i població (2 punts) de les 8 copes que tastarà, segons:
_2 vins blancs
_2 vins rosats
_2 vins negres
_2 caves o escumosos
la convocatòria d’aquest concurs de tast és oberta a tothom (excepte als membres de l’organització) i l’únic requisit imprescindible per participar és ser major d’edat.
en cas d’empat, es faran preguntes tècniques als concursants per tal de desempatar.

premis
lots de vins i caves dels celler participants per als 5 primers classificats, amb sopars per a dues persones (als restaurants participants) per als 2 millors classificats, segons:
_1er classificat: àpat per a 2 al restaurant Factor Vi + 2 caixes de 6 ampolles de vi/cava
_2on classificat: àpat per a 2 al restaurant Sharlotte + 1 caixa de 6 ampolles de vi/cava
_3er classificat: 1 caixa de 6 ampolles de vi/cava
_4rt classificat: lot de 3 ampolles de vi/cava
_ classificat: lot de 3 ampolles de vi/cava

lloc
sala La Moderna
c/ Dos de Maig, 6
08720 Vilafranca del Penedès
moderna.cat
info@moderna.cat
679 401 883 (Xavi)

dia i hora
divendres 8 de juny, de 20:30 a 22 hores

preu
20 euros 

si vols participar, només cal que omplis el formulari adjunt per fer la teva reserva.
places limitades a 40 participants.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s