qui som?

doncs som el seny i la rauxa, el yin i el yang, la calma i la tempesta, som les dos cares d’una mateixa moneda… som el Jaume Mitjans i el Daniel Pascual, dos personalitats prou diferents però que es complementen perfectament gràcies a compartir un mateix objectiu: aconseguir que aquest club sigui tot un èxit i es converteixi en un referent. això és el què ens entusiasme, això és el què ens motiva. som-hi doncs!

el Daniel és extravertit, espiritual, explosiu, impulsiu, accelerat i un cul inquiet (però que ja es comença asserenar); en contraposició a mi, que sóc introspectiu, de ment científica, tranquil, reflexiu i de comportament molt més relaxat.

mentre que el Daniel és l’empenta, jo sóc la continuïtat: ell inicia els projectes que després m’encarrego de que s’acompleixin. un necessita de l’altre i a l’inrevés. som un equip.

aquestes són les nostres targetes de presentació:
la meva_

i la del Daniel_
del Daniel en podem dir que ha estat tota la seva vida relacionat amb el món dels vins i els caves. ja de jove, el seu pare tenia el que ara s’anomena ‘un celler de garatge’, on hi feia petites tirades de vi i també de cava. seguidament, i en diferents períodes, va treballar a coneguts cellers dels Penedès, ja fos a la vinya (activitat que l’apassiona) o controlant els diferents processos d’elaboració. amb el temps descobreix els vins naturals, que el sedueixen des del primer moment, i realitza diferents estades al Priorat per saber-ne més. finalment, decideix obtenir el títol de sommelier per consolidar tots els coneixements adquirits al llarg dels últims anys. a part, també ha estat (i està, ara a temps parcial) molt vinculat al món de la restauració, oficiant de cambrer-sommelier en múltiples restaurants, alguns de molta categoria, però sense perdre mai el contacte amb la terra (fins la última verema, també s’ocupava de treballar unes vinyes en qualitat de viticultor usufructuari).

i en quant a mi, recentment he obtingut la titulació de design manager (gestor de disseny) en la 1a promoció d’aquest postgrau de la UPC tech talent school, per tal de reciclar-me i fusionar la meva anterior formació en disseny industrial amb la meva experiència empresarial al cap davant d’una petita serralleria de ferro i acer inoxidable, la Sioux Industrial sl, que vaig muntar desprès de treballar vora 2 anys com a cap d’obra i taller en una altra serralleria. lamentablement, i arran de l’actual crisi, a finals del 2009 decideixo ‘hivernar’ l’empresa donat el poc volum de treball. paral·lelament, arranca la meva activitat com a crític gastronòmic (gràcies al meu morro… fi) per al setmanari del gran Penedès, el 3 de vuit, on durant un parell d’anys també hi he publicat una columna d’opinió personal amb força èxit, que escriure és una de les meves principals passions (igual que l’art de la fotografia, que també ha cultivat). de fet, m’agradaria convertir-me en escriptor.

en fi, si vols saber (en realitat, llegir) més coses meves, et recomano que visitis el meu bloc personal: afers interns. et sorprendrà…

en quant al Daniel, la seva personalitat és tan expansiva i inabastable que és millor que el coneguis en persona…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s