detalls del pròxim sopar…

…al restaurant FACTOR VI, a Sitges

menú
tàrtar de salmó amb oli d’anet
hmr white 2010 de Heretat Montrubí, vi blanc (100% xarel·lo)
+
tartaleta d’escalivada amb formatge de cabra i un toc d’olivada negre
gaintus 2005 de Heretat Montrubí, vi negre (100% sumoll)
+
timbal de llobaro a la brasa amb puré de carabassa
blanc de sumoll 2010 de Partida Creus, vi blanc (100% sumoll – blanc de noirs)
+
cruixent de garrí cuit a baixa temperatura
la llopatera 2006 de Escoda Sanahuja, vi negre (100% pinot noir)
+
mini-souflé de xocolata amb mascarpone
advent sumoll 2008 de Heretat Montrubí, vi blanc dolç sobremadurat (100% sumoll)

lloc
La incidència del Factor Vi
c/ bonaire, 25
08870 sitges
barcelona
t/ 93 894 82 62
factorvi.com
info@factorvi.com

dia
dijous 1 de desembre 2011

horari
21:00 h – recepció i benvinguda amb copa de cava
21:30 h – inici del sopar

preu
39,60 euros (44 euros -10% de descompte)
donat que serà el 1er sopar del club, a tothom se li aplicarà un 10% de descompte

places limitades!
ja pots fer la teva reserva aquí (omplint el formulari) o al mateix local
fins dimarts 29 de novembre esteu a temps d’apuntar-vos-hi

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s