THE END

benvolgut/da,

et lamentem comunicar que degut a desavinences internes, el club tastaolletes es dissol i ja no retornarà de les llargues i merescudes vacances que ens vàrem agafar després de Sant Joan.

ens sap molt greu, però la falta d’entesa ens obliga a plantejar-nos nous reptes, ara cadascú per la seva banda (el Daniel com a sommelier i productor de most artesanal, i el Jaume amb allò que més li agrada i se li dona bé: escriure). a part, els temps actuals no ens han acompanyat gaire, per no dir gens.

així i tot, tanquem aquesta aventura (a la que hem dedicat tant temps i esforç) amb la satisfacció que almenys ho hem intentat i, què collons!, que ha valgut molt la pena!, que no cada dia tens la oportunitat de contactar amb gent tan interessant com la que hem anat coneixent al llarg d’aquest últim any voltant per cellers i restaurants, majoritariament del Penedès.

però potser el nostre concepte de club era una idea massa romàntica i sense un model de negoci clar que, al final, i desprès d’intentar-ho de totes les formes possibles, ens ha obligat a tirar la tovallola i deixar-ho estar. en qualsevol cas, ha sigut una magnífica experiència que no oblidarem mai.

salut!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s