agraïments

per últim -però no menys important-, volem expressar el nostre profund agraïment a tots els que, d’una manera o altre, vareu creure en el nostre projecte i ens vau ajudar en tot el possible, especialment a l’hora d’organtizar esdeveniments.

però molt especialment, volem agrair el suport rebut per part del nombrós grup de cellers (i també restaurants) que hem anat localitzant per la geografia catalana, sobretot al Penedès (la nostra terra). així mateix, volem expressar la nostra satisfacció per haver pogut assistir a diferents fires i mostres del sector vitivinícola, com Catavins Sabadell.

no cal dir que ha sigut un plaer col·laborar amb vosaltres i poder compartir tan bons moments de germanor, sovint amb unes copes de vi i/o menjant plats delicatessen. que d’això és tractava el club tastaolletes: de passar-ho bé en bona companyia tot degustant bons vins o un gaudint d’un àpat d’alçada. esperem que el nostre projecte almenys us hagi resultat mínimament útil i fructífer per als vostres interessos.

una forta abraçada a tots! 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s