sopar Art, vinya i fogons al restaurant Imprevist

desprès d’una llarga promoció durant el Nadal passat, finalment arriba la nit assenyalada per al sopar Art, vinya i fogons al restaurant-galeria d’art Imprevist (arran d’una proposta de l’empresa de comunicació barcelonina Aquells nois tan simpàtics, els autèntics instigadors d’aquesta vetllada per tal de crear noves sinergies entre emprenedors). en realitat, la data inicialment prevista era el dijous 2 de febrer, però per raons d’agenda al final es va traslladar al dimarts 7.

per a aquest sopar de maridatge d’aperitiu més 5 plats, des d’un bon principi es va decidir implicar-hi 6 cellers autèntics —Pere Olivella Galimany, Heretat Montrubí, Coma Romà, Pardas, Finca Parera i Campde2— amb l’objectiu de crear un esdeveniment engrescador i molt especial. llavors, un cop seleccionades les 6 referències, es va fer un tast de tots ells amb el xef Pere Bartolomé per confeccionar el menú, a quinze dies vista de l’activitat.

i una setmana abans de l’àpat, tal com estava estipulat, Aquells nois tan simpàtics i club tastaolletes vam procedir a realitzar el sorteig dels respectius sopars dobles entre els respectius amics del facebook que havien participat en aquesta promoció conjunta. els afortunats foren la Maria Muriscot per una banda i l’Eloi Omella per l’altre. ambdós de seguida ens van confirmar la seva assistència, però a última hora, malauradament, la primera parella no va poder assistir al sopar per malaltia.

a partir de les 21 hores van començar a arribar els invitats (entre els quals, els 2 fundadors de Aquells nois tan simpàtics i també el propietari d’un dels cellers participants  i el seu fill gran, ben acompanyats de 2 guapes amazones), tots ells amb reserva prèvia i presentant-se amb més puntualitat de la que hauríem esperat. així que a 2 quarts de 10 ja estàvem tots entaulats: un petit grup a la ‘tarima’ del fons i la resta davant la llarga barra. aquesta disposició en 2 grans taules comunes va esdevenir un xic problemàtica a l’hora de fer les explicacions pertinents, ja que sovint s’havien de donar per duplicat, sobretot a partir de mig sopar, quan el rebombori és més acusat. però l’espectacular nivell dels plats que ens va preparar el Pere, amb especial menció als raviolis, va compensar amb escreix aquesta petita incomoditat. i sens dubte, els vins i caves proposats també van estar a l’alçada del menú, malgrat que alguns comensals no van acabar de entendre el xarel·lo macerat de Coma Romà. en qualsevol cas, tothom va coincidir en que tots els maridatges eren molt encertats.

acabat de l’àpat i fets els cafès, es va procedir a sortejar algunes ampolles dels vins i caves degustats mitjançant l’habitual mètode de la mà innocent, que a raó d’una botella per butlleta participant (les ‘fitxes’ amb una breu enquesta de satisfacció que s’havien repartit abans), va repartir alegria entre els comensals fins acabar les existències. donat que molts dels assistents havien acudir al sopar acompanyats, la gran majoria de parelles va marxar amb el goig que et dona tornar a casa amb un obsequi en forma d’ampolla de vi o cava.

de totes maneres, gràcies a la fluïdesa de les explicacions del Daniel i al ritme amè que es va aconseguir al llarg de les 3 hores de vetllada, la nit va resultar d’allò més agradable. també s’ha de dir que el públic, molt predisposat a gaudir del sopar en tot moment, ben aviat es va animar a participar activament.

per la nostra part, només ens queda agrair enormement la presència a tots els assistents, així com la participació de Aquells nois tan simpàtics i la col·laboració del restaurant-galeria d’art Imprevist. fins a la propera!

nota: com sempre en totes les activitats del club tastaolletes, les copes eren Riedel.

Anuncis

2 pensaments sobre “sopar Art, vinya i fogons al restaurant Imprevist

  1. Retroenllaç: celler Finca Parera | club tastaolletes

  2. Retroenllaç: sopar Vallès gastronòmic amb grans vins i caves del Penedès al restaurant Can Feu | club tastaolletes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s