restaurant la incidència del Factor Vi

agafem el cotxe fins a Sitges un dimarts al vespre i ens deixem caure pel restaurant la incidència del Factor Vi, just a l’hora d’obrir portes, aprofitant que el seu propietari i el Daniel es coneixen molt bé gràcies a haver cursat junts els estudis de sommelier (ambdós en són titulats). la intenció és presentar-li el nostre projecte ‘tastaolletes’ i alhora proposar-li de fer el 1er sopar de maridatge del club al seu restaurant, donat que el nostre projecte es va començar a gestar precisament al seu local, arran d’un sopar de maridatge que s’hi va celebrar un dimecres a mitjans de juliol i al que nosaltres vàrem assistir, gairebé de casualitat, en qualitat de comensals. va ser tota una ‘il·luminació’ la que vam tindre aquell nit d’estiu, una gran inspiració mútua. o simplement, allò que el desaparegut Steve Jobs en deia: ‘unir els punts’. per tant, és de rebut iniciar la nostra ‘ruta’ en aquest petit gran restaurant que aviat farà 3 anys que es va inaugurar, però que no fou fins al segon any que el Ramón s’hi va posar a treballar amb plena dedicació, desprès de comprovar que l’equip de professionals que hi havia deixat al càrrec no acabava de rutllar sense ell. però de tot s’aprèn i rectificar és de savis, diuen.

ubicat en un carrer que acaba just al mig del passeig marítim, no gaire lluny de l’emblemàtica església a tocar del mar, i a només 2 minuts del conegut carrer del pecat, certament és un establiment molt acollidor que ofereix diferents espais als seus clients, començant per una zona de bar (amb barra inclosa) ubicada a l’ample passadís d’entrada al local i on s’hi pot prendre un copa tranquil·la, continuant per la gran sala-menjador central presidida per un fantàstic celler climatitzat amb el frontal totalment de vidre per gaudir-ne de les seves vistes, per, finalment, descobrir-hi la gran terrassa a l’aire lliure que es troba al fons del local, ocupant un generós pati interior. sens dubte, només per l’ambientació ja val la pena anar-hi. però a sobre, la cuina que s’hi fa (i per tant, el menjar que s’hi dona) és d’allò més selecte gràcies al talent i l’actitud de la seva cuinera, la Mika, que no té mai por de provar coses noves i sempre està inventant o adaptant nous plats (mitjançant el ‘mètode’ d’assaig-error i fins a afinar les seves creacions al punt just). per últim, però no menys important, cal destacar molt especialment els elaborats gintònics que ofereixen, i que, sense exagerar, són de visita obligada. segons ens confessa el mateix Ramón Vilalta, el seu secret rau en els glaçons que utilitzen per fer-los, que són de cardamom… però no en podem donar més detalls.

ah! i molta atenció al sopar amb desfilada de models (tant femenins com masculins) en només roba interior que s’hi farà al novembre amb motiu de la presentació de la nova temporada de moda íntima, gràcies a la col·laboració del negoci familiar dels Vilalta: un tenda de llenceria fina (també ubicada a Sitges). no us ho perdeu!

Anuncis

2 pensaments sobre “restaurant la incidència del Factor Vi

  1. Retroenllaç: Colet Vins | club tastaolletes

  2. Retroenllaç: celler Colet Vins | club tastaolletes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s